GERECHTEN SNOEPERSBUFFET CENTRE

VoorzitterIMG_1527.jpg (138802 bytes) EdgarenLucIMG_1526.jpg (110821 bytes) BoeteIMG_1546.jpg (145570 bytes)
PierreuitdelenIMG_1544.jpg (136994 bytes) FransevriendenIMG_1549.jpg (99938 bytes)
Buffet1IMG_1535.jpg (132702 bytes) Buffet2IMG_1537.jpg (157875 bytes) Buffet3IMG_1540.jpg (130571 bytes)

Hierbij een overzicht van al de geproefde specialiteiten die er een uitzonderlijk en rijkelijk buffet van maakten. Ze werden rechtstreeks aangekocht bij producteurs die er ter plaatse voor bekend zijn het neusje van de zalm te maken. Met respect voor zowel het artisanale als  het hygiënische.

Zij werden dan ook in perfecte omstandigheden meegebracht om ze hier op hun best volop  te proeven.


Domaine de Sazy (Millet) in Crézancy- en- Sancerre/

Foie gras
Rillette de Poulet
 
Chutney de Figues 
« Le Bonheur est dans le pot » à Jussy ( bij Coulanges les Vineuses) : 
FoiegrasriletteIMG_1529.jpg (107477 bytes)    

De specialiteiten van charcutier « LABAIE »  in La Celle –sur- Loire :              
Pâté de campagne
Pâté de Lapin
Tête persillée
Pot au feu de Tripes à l’Ancienne (stoofpotje van pensen op grootmoeders wijze)
Andouillettes (lichtjes gegrild)
PateéettêteIMG_1538.jpg (122269 bytes) PotaufeuIMG_1547.jpg (116690 bytes) AndouiletteIMG_1545.jpg (145443 bytes)

Beenhouwerij P en M BIGOT in Sancerre:    
Galantine de Canard 
Jambon de Sancerre
Saucisson (Charcutier Labaie)
SaucissonIMG_1542.jpg (88177 bytes)    

Domaine Noëlle en J.P Cantin « VIEU CHAMP » in La Celle –sur- Loire :

 

Geitekaasjes  frais- demi sec en sec
GeitekaasjeIMG_1548.jpg (54236 bytes)    

WIJNEN